Verbouwingen particuliere woningen

Verbouwingen particuliere woningen

Lees meer

Restyling woning Steenen Kamer Schijndel

Restyling woning Steenen Kamer kopgevel

Deze vrijstaande woning aan de Steenen Kamer in Schijndel hebben we verbouwd en volledig gerestyled. Diverse ingrepen in deze restyling hebben geleidt tot een prachtige, goed geïsoleerde woning.

Lees meer

Verbouwing woning Bundersweg, Schijndel

Verbouwing: restyling, energetische verbetering, uitbreiding van woning aan de Bundersweg te Schijndel. Een wat gedateerde woning verbouwd tot een woning met een moderne strakke uitstraling.

Lees meer

Verbouwing woning Everse Achterpad, St. Oedenrode

Woning Buitengebied Everse Achterpad St. Oedenrode Geheel na verbouwing

Verbouwing van een gedateerde woning op een prachtige weidse locatie in het buitengebied van St. Oedenrode. Het huis heeft een moderne strakke uitstraling gekregen. De buitengevel is volledig opnieuw gestuct en voorzien van een nieuwe rieten kap. De nieuwe koperen entree is als een los kader in de gevel en het dak geschoven.

Lees meer

Verbouwing woning Dr. van de Voortsingel, Veghel

Aan de Dr. van de Voortsingel in Veghel, op een prachtige plek met uitzicht over de Aa hebben we deze woning energetisch en esthetisch behoorlijk aangepakt. De woning heeft een moderne en strakke uitstraling gekregen. Antraciet kozijnen in contrast met witte gevel, een zinken verbrede dakrand en een nieuwe dakkapel aan de voorzijde.

Lees meer

Verbouwing woning Lavendellaar, Veghel

Verbouwing, facelift exterieur, interne aanpassingen en kleine uitbreiding van gedateerde woning te Veghel. We hebben de woning van een facelift voorzien, de ruimtelijkheid in de woning en de relatie met de tuin is sterk verbeterd. De uitstraling van de buitengevel is veel moderner geworden door de grijze kleur en het strakke brede kader van zink rondom de ramen aan de voorgevel.

Lees meer

Verbouwing Saffraanveld, Veghel

Deze woning aan het Saffraanveld te Veghel heeft een totale make-over gekregen. De gewenste uitbreiding van de keuken en de toevoeging van een ontspanningsruimte op de verdieping zijn aangegrepen om het totale uiterlijk van de woning in overeenstemming te brengen met de wensen van de opdrachtgevers, tevens zijn er een aantal interne aanpassingen doorgevoerd.

Lees meer

Woning Reigerbosweg, Lieshout

De locatie van deze boswoning is uniek en de uitdaging was dan ook om de plek zoveel mogelijk ongemoeid te laten, maar toch uit te breiden binnen het zeer restrictieve bestemmingsplan. De glooiing in het landschap is opgepakt in de woning en verweven met de functies. De oude woning is omgezet in slaapvertrekken en de toevoeging bestaat uit een recreatieruimte en woongedeelte. De impact op het terrein voor de verbouwing van de woning is zo laag mogelijk gehouden.

Lees meer