CPO De Rijt, Deursen

CPO-de-Rijt-Deursen-Oss-schuurwoning
CPO-de-Rijt-Deursen-Oss-erf
CPO-de-Rijt-Deursen-Oss-landschap
CPO-de-Rijt-Deursen-Oss-hoofdwoning

Samen bouwen met andere particulieren, waardoor de bouwkosten laag blijven, hebben de leden van CPO vereniging De Rijt naar volle tevredenheid gecreëerd met hun eigen boerenerf. Grote rijwoningen van ruim 400 m³ met nog geen ton aan bouwkosten en een vrijstaande woning met inpandige garage van 900 m³ voor nog geen 2,5 ton, hebben we hier weten te realiseren.

Moderne vertaling

Met de moderne vertaling van het traditionele boerenerf, dat als thema vanuit de gemeente Oss werd meegegeven, hebben de woningen een uniek, divers en individueel karakter en vormt het samen één geheel. Klassieke thema’s komen in een abstractere vorm opnieuw terug. Rondom een gezamenlijk erf bevinden zich de schuurwoningen en de hoofdwoning. Deze laatste heeft, naast een oriëntatie op het erf ook een oriëntatie op de Dorpenweg. Door middel van zichtlijnen houdt het erf contact met het omringende landschap.

Natuurlijke en kwalitatieve materialen zoals hout, baksteen, zink en keramische pannen sluiten mooi aan bij het groene landschap waarin het erf ligt. Bij enkele woningen zijn ook zonnepanelen geïntegreerd in het dak.

Wij kunnen voor uw project de juiste balans vinden van esthetica, functionaliteit, budget en duurzaamheid.

projectblad downloaden CPO De Rijt Deursen