Restyling woning Steenen Kamer Schijndel

Steenen Kamer kopgevel
Steenen Kamer entree
Steenen Kamer voorgevel
Steenen Kamer oorspronkelijk voorgevel

Deze vrijstaande woning aan de Steenen Kamer in Schijndel hebben we verbouwd en volledig gerestyled. Het bestaande metselwerk buitenblad alsmede de kozijnen van de woning zijn verwijderd. Tevens is het bestaande dakschild aan de rechterzijde van de woning verwijderd.

De nieuwe geïsoleerde gevels zijn voorzien van wit stucwerk met antracietgrijze hardhouten kozijnen. Het dak is voorzien van geïsoleerde dakplaten bekleedt met donkergrijze kunstleien.
Ten behoeve van de entree van de woning is een element toegevoegd bekleedt met anthra-zink gecombineerd met houten delen. Ook de overstekken zijn in deze materialen uitgevoerd.
Deze restyling heeft geleidt tot een prachtige, goed geïsoleerde woning.

download projectblad Steenen Kamer Schijndel