Architecten

U de opdrachtgever en wij de integraal creatief architect

Of u nu op zoek bent naar een architect voor  het ontwerp van uw droomwoning, een bedrijfspand, een school of een combinatiegebouw, Leenders Architecten krijgt voor u grip op iedere opdracht.

Passend antwoord op uw vraag

De architecten van Leenders zijn niet in één stijl te vangen. Onze architecten willen samen met u de werkelijke wens of vraag achterhalen. Om zo gezamenlijk te komen tot het meest passende antwoord op uw vraag. Dit doen we samen met een ingespeeld team van architecten, projectleiders en technisch ontwerpers. Zo komen we elke dag met creatieve oplossingen die op een integrale manier zijn doordacht en afgestemd. Vertrouwd, creatief en technisch bekwaam, zijn de kernbegrippen waarmee we onszelf blijven onderscheiden bij veel vaste en natuurlijk nieuwe opdrachtgevers

Breedte van bureau is kracht

Doordat we als bureau breed opereren, doen we ook zeer breed kennis op, dit stelt ons in staat met verrassende en innovatieve oplossingen te blijven komen. Waarbij het vervullen van uw werkelijke huisvestingswens voor nu en de toekomst het hoogste doel is.  Wij werken  met de nieuwste 3D ontwerpprogrammatuur, hiermee verkrijgt u het benodigde inzicht in het ontwerp en de prestaties van het toekomstige bouwwerk om weloverwogen belangrijke keuzes te kunnen maken.

Begeleiden bouwproces

Naast het maken van het ontwerp staan we u ook  graag bij in de procesmatige kant van het gehele bouwproces (t/m beheer en onderhoud) We nemen graag verantwoordelijkheden op ons, waardoor u met minder zorgen en meer ontspannen het bouwproces kunt beleven.

Voor de creatieve resultaten bekijkt u onze referentieprojecten