Demo DUO woning geplaatst

Barli Base DUO woning 23 augustus 2018

Sinds 2014 ontwikkelen we samen met Barli prefab conceptwoningen voor diverse doelgroepen.
Op basis van het concept Barli Base en het concept Uitkijkwoning zijn inmiddels meerdere projecten gerealiseerd. Van het nieuwste concept: de DUO woning is inmiddels de modelwoning gerealiseerd en geplaatst bij de fabriek van Barli in Uden.

De DUO woning voor 1-2 persoonshuishoudens
De DUO woning kan voldoen aan de enorme vraag die er momenteel is naar betaalbare woningen voor 1-2 persoonshuishoudens. De woning, gebouwd volgens bouwbesluit, is van permanente kwaliteit en heeft ook een dergelijke uitstraling. Echter, doordat het circulaire woningen betreft, zijn de woningen eenvoudig verplaatsbaar om elders in te zetten indien gewenst.
De woning bestaat uit 2 prefab elementen die volledig in de fabriek van Barli worden vervaardigd. Hierdoor kan de woning zeer snel geplaatst worden en zal de overlast op de locatie gering zijn. Eventuele werkzaamheden op locatie en de bouw van de woning kunnen zo ook parallel lopen voor een snelle levering.
De verdieping heeft standaard een open plattegrond, maar hier kunnen ook 1 of 2 separate slaapkamers gerealiseerd worden.

Kijk op de projectpagina van de DUO woning voor meer informatie en foto’s.