Diverse CPO nieuws

CPO Omgang Schaijk bouwbord 25 juli 2017

Hoogste punt CPO Hildebrandstraat Heesch.

Met het traditioneel hijsen van de vlag hebben de zes toekomstige eigenaren het bereiken van het hoogste punt van hun plan gevierd. Dat deden ze uiteraard samen met de bouwvakkers van Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen, die het plan aan het realiseren zijn. Medio oktober zullen de eigenaren de sleutels van hun woning van plan CPO Hildebrandstraat Heesch in ontvangst mogen nemen.
Deze zes unieke eigenzinnige patiowoningen vormen een passende verrijking voor de wijk, welke verder momenteel wordt herontwikkelt door Mooiland. Eigenzinnige kapvormen, gevelopeningen en metselsteen markeren de uniciteit. Terwijl de woningen met de overige materiaal- en kleurkeuzes juist weer de aansluiting bij de omliggende bebouwing zoeken.

CPO Hildebrandstrat Heesch hoogste punt

foto: de vlag in top bij viering hoogste punt CPO Hildebrandstraat Heesch

Bouw CPO D’n Omgang Schaijk officieel gestart.

Vrijdag 14 juli heeft wethouder Brands (gemeente Landerd) het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van CPO D’n Omgang in Schaijk. Drie Schaijkse bouwbedrijven realiseren de in totaal 21 stuks woningen.
Bouwbedrijf Peter Peters heeft de funderingen van de acht patiowoningen al gereed.  Deze patiowoningen hebben ieder een geheel eigen indeling. Zo zijn ze specifiek naar de wens van de toekomstige eigenaren ingedeeld, op een manier zoals Collectief Particulier Opdrachtgeverschap behoort te zijn.
Ook Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling is al klaar met de fundering van de elf starters (rij)woningen. Binnenkort start Van Hout’s Aannemingsmaatschappij nog met de bouw van de tweekapper.
Het plan bestaat uit verschillende woningtypen en heel uiteenlopende woonwensen. Ondanks dat ontstaat hier uiteindelijk een mooi in de wijk passende eenheid. Fraai gelegen in de wijk en kort tegen het centrum van Schaijk.

CPO Omgang Schaijk bouwbord

foto: Bouw CPO D’n Omgang Schaijk officieel van gestart

CPO / Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Meer informatie over beide plannen, of over alle ins en outs van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap vertellen we u graag. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact op met Menno Top via 0413-366711 of mt@leendersarchitecten.nl.