DMG projecten vorderen goed

DMG_PietKlerkx-Waalwijk_fase2

DMG meubelboulevard Piet Klerkx Waalwijk fase 2

De bouw van meubelboulevard Piet Klerkx Waalwijk voor opdrachtgever DMG (De Mandenmakers Groep) gaat gestaagd verder. Nadat in april al de verbouwing van fase 1 is afgerond, zit het in de planning om binnenkort met fase 2 gereed te komen. Voor de komende bouwvakantie klaar hoopt men klaar te zijn aan de Zeemanweg.
Na de vakantie volgt de complete voltooiing van de restyling meubelboulevard Piet Klerkx Waalwijk fase 2. Reeds nu is al goed te zien wat de kleurstelling wordt van het gerestylede pand.

Het ontwerp voor de bestrating rondom het pand is ook door ons gedaan. Deze zal in het begin van het volgende jaar worden opgeleverd. Op dat moment is het complete plan, bestaande uit fase 1 en fase 2,  klaar. Daarmee is dan de oudste boulevard van Nederland weer helemaal van deze tijd.

DMG Morres Hulst

Half juni is het conceptplan van Morres Hulst akkoord bevonden door welstand. Hiermee is de start  gemaakt voor de restyling van Morres (33.000 m² bvo) maar ook DepotZeven (13.500 m² bvo). De twee panden van DMG zullen opgeknapt worden en een fris eigentijds uiterlijk krijgen. Morres was altijd al een begrip in Nederland en met deze restyling gaat men weer nieuw elan brengen voor Morres en Hulst.
De twee hoofdwinkels zullen vrijer op het perceel, gelegen in het industriegebied, komen te staan. Hiervoor zullen de achterliggende hallen gesloopt gaan worden. Op de vrijkomende plek van die hallen zal een parkeerpark worden gemaakt. Dit om zo de hoeveelheid bezoekers een parkeerplek dicht bij de winkels te kunnen bieden.
De plannen worden komende tijd verder uitgewerkt voor de omgevingsvergunning en de aanbesteding.

DMG-MorresHulst-3D View18 DMG-MorresHulst-3D View15

De ideeën erachter

Graag meer weten over deze plannen, de ideeën daarachter en/of de gebruikte materialen? Neem dan gerust contact op met onze projectarchitect Anthony Litjes. Dat kan via ons telefoonnummer 0413-366711 of door te mailen naar al@leendersarchitecten.nl.