Hanex Carwash, Veghel

Hanex_carwash_entree
Hanex_carwash_voorgevel
Hanex_carwash_close-up
Hanex_carwash_interieur

Op een prachtige zichtlocatie op de Doornhoek in Veghel is een voor Nederland uniek carwash verrezen. Hanex Carwash heeft in Veghel de Rolls Royce onder de wasstraten gebouwd. Daarin is onder andere de eerste interieurbaan van Nederland verwerkt. En dat alles in een bedrijfspand met een uitstraling die daar bij past.

Afgestemd op bedrijfsvoering

Het gehele pand is afgestemd op de bedrijfsvoering van de carwash. Zowel de afmeting en indeling als ook de materialisering. Met de afmeting en indeling van het pand is in alle aspecten rekening gehouden met de meest ideale routing van de klanten van Hanex Carwash. Die moeten van buitenaf al duidelijk zien wat hun keuzes zijn: naar binnen voor de wasstraat, voor de wasboxen of alleen om te stofzuigen. Maar ook binnen zien de klanten meteen wat hun volgende keuzemogelijkheden zijn: naar de unieke interieurbaan, stofzuigen of naar huis.

Natuurlijk is voor een goede bedrijfsvoering ook gekeken naar het gebruik van het pand door de werknemers. Efficiëntie, korte looplijnen en veel overzicht door het gehele pand waren daarbij de uitgangspunten. Door goede zichtlijnen op te nemen, is er altijd onderling contact mogelijk en kan men snel schakelen. En daarmee is er ook contact van binnen naar buiten en vice versa.

Materialisering Hanex Carwash

Naast het esthetische aspect, moest zeker rekening gehouden worden met het vochtige klimaat van de carwash. Dat Hanex Carwash gebruik maakt van speciaal behandeld water, is meegenomen in de keuzes voor alle materialen van het pand. Maar niet alleen de materialen, ook de oppervlakte behandelingen en afwerkingen ervan.

Gelijkwaardigheidsoplossingen

Naast het ontwerp, zijn tevens de aanbestedingstukken met bestek gemaakt en de benodigde vergunningaanvragen gedaan. Dat waren in dit geval de bouwaanvraag, inritvergunning, milieuvergunning en gebruiksmelding. Daarbij gebruik makend van gelijkwaardigheidsoplossingen met betrekking tot de eisen voor brandveiligheid. Dit om de bedrijfsvoering van Hanex Carwash zo optimaal mogelijk te kunnen laten zijn.

Wij gaan graag met u in overleg over hoe wij ook voor u de meest optimale bedrijfsvoering in uw pand kunnen aanbrengen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0413-366711 of info@leendersarchitecten.nl.