Herinrichting Fontys Tilburg (FLOT)

Fontys-Tilburg_oud-1_800x600
Fontys-Tilburg_oud-2_800x600
Fontys-Tilburg_nieuw-1.JPG_800x600
Fontys-Tilburg_nieuw-2.JPG.jpg_800x600
Fontys-Tilburg_nieuw-3.JPG.jpg0_800x600

Het project omvatte de herinrichting van de complete begane grond (1850 m²) van de B-vleugel van de Fontys Lerarenopleiding te Tilburg.
De donkere gangen, leslokalen en overlegplekken waar het studeren werd ondergaan, zijn omgezet naar lichte, open studieruimtes, lokalen en ervaringspleinen waarin studenten en medewerkers het studeren kunnen beleven.

Daarvoor heeft Leenders Architecten & Ingenieurs, in nauw overleg met de afdeling Huisvesting en Facilitaire Zaken van Fontys, de aanbestedings- en uitvoeringsstukken verzorgd. Tekeningen bestaand, sloop en nieuw en het bestek met nota. Bouwkundig en brandtechnisch, compleet afgestemd op de E- en W-installaties en het nieuwe interieur.

Mede door onze technische ondersteuning en projectbegeleiding is de korte planning voor de werkvoorbereiding haalbaar gebleken en kon tijdig het werk gegund worden. Na een intensieve uitvoeringsperiode in de schoolvakantie is het project op tijd opgeleverd. Meteen na de schoolvakantie hebben de studenten en medewerkers de nieuw ingerichte vleugel in gebruik kunnen nemen.