Bureaustructuur

Het team van ons architectenbureau bestaat uit 17 medewerkers:

bureaustructuur Leenders Architecten & Ingenieurs

Leenders Architecten & Ingenieurs is een fullservice architectenbureau met een onderscheidend vermogen wat betreft het ontwerpen, begeleiden en coördineren van stijlvolle woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten.

Integraal en van initiatief tot nazorg

Leenders Architecten & Ingenieurs kan in-house alle fasen van het ontwerpproces verzorgen. Van de initiatief- en programmafase, het functioneel- architectonisch ontwerp tot en met toezicht, oplevering en nazorg. We werken integraal; vanaf het eerste moment worden constructies, installaties, duurzaamheid en akoestiek geïntegreerd in het totale ontwerpproces. Tijd, budget en kwaliteit worden daarbij krachtig bewaakt, risico’s vrijwel geëlimineerd en de uitvoering goed geregisseerd. Een duurzaam proces dat leidt tot duurzame oplossingen. We luisteren actief naar de klanten van ons architectenbureau. Zo kunnen we onze dienstverlening perfect afstemmen op de daadwerkelijke vraag van onze opdrachtgevers en gebruikers.

Ervaren specialisten binnen één architectenbureau

Binnen ons architectenbureau schuilt een ervaring van bijna 30 jaar in utiliteit- en woningbouw. Een gedegen bouwkundige ondergrond en een constante scholing van onze medewerkers zorgen ervoor dat we een volledige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers kunnen zijn. Daarnaast beschikken we over een intern bouwbureau dat bouwt aan kennisontwikkeling binnen de eigen discipline en op alle raakvlakken. Op verschillende gebieden zoals Duurzaamheid (Greenteam) en Brandveiligheid hebben wij specialisten in ons team.

Strategische samenwerkingen

Op diverse gebieden gaat Leenders Architecten & Ingenieurs strategische samenwerkingen aan om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierbij gaat het onder andere om: