Overzicht multifunctionele accommodaties (mfa’s)

Gasthoes zijde entree-kapel
de-borgh-budel-cranendonck
brink003_1024x649
schakel004_1024x648
patio MFA het Klooster Zijtaart
Nia Domo Boekel hoofdentree
Noordkade_cultuurcentrum_veghel

In een mfa zijn meerdere voorzieningen en disciplines onder één dak gehuisvest. De term ‘multifunctioneel’ verwijst bovendien naar de mogelijkheid om ruimten in het gebouw voor meerdere functies te gebruiken.

Leenders Architecten & Ingenieurs heeft brede ervaring in het ontwerpen en inrichten van mfa’s. Een overzicht hiervan vindt u hieronder. Klik op de afbeelding voor meer informatie over het betreffende project.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mfa? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze architecten via 0413-366711 of info@leendersarchitecten.nl.

Gasthoes zijde entree-kapelMfa ’t Gasthoês, Horst

Sociaal-cultureel centrum ‘t Gasthoês: het theater of de huiskamer van Horst aan de Maas? ’t Gasthoês is het allebei!

De Borgh Budel Cranendonck exterieur visualisatieMfa De Borgh, Budel

Gemeenschapshuis De Borgh in Budel wordt een nieuw en fris gebouw waarin nieuwe ervaringen beleefd worden door een afgestemd ontwerp en interieur.

Mfa De Brink, Eerde

De Brink, gelegen in hartje Eerde, kampte met achterstallig onderhoud, een gymzaal die te éénzijdig was in gebruik en moest breder inzetbaar worden.

Mfa De Schakel, Volkel

De Schakel in Volkel moest opnieuw een centrale functie krijgen in de gemeenschap. Om dit voor elkaar te krijgen moest het gebouw, dat kampte met veel achterstallig onderhoud, opgefrist worden.

Mfa Het Klooster, Zijtaart

Plan mfa Het Klooster Zijtaart behelst de herbestemming van een in 1901 gebouwd, monumentaal kloostergebouw. Het gebouw moest niet alleen behouden blijven, maar moest ook bestemd worden voor de gemeenschap.

Nia Domo Boekel hoofdentreeMfa Nia Domo, Boekel

Integratie bibliotheek en herstructurering lunchroom van Nia Domo Boekel is door intensieve samenwerking op tijd en binnen het vastgesteld budget gerealiseerd.

Noordkade Cultuurcentrum Veghel totaalbeeld gebouwCultuurcluster Noordkade, Veghel

Herbestemming van voormalige bedrijfsruimten CHV/NCB tot cultuurcluster met muziek-/dans-/theaterschool MIK, kunst-instelling Pieter Breughel, bijeenkomst- en theaterzalen en poppodia.