Restyling woonboulevard Morres Meubelen Hulst gestart

Morres/DepotZeven nieuw 22 maart 2018

In navolging op de woonboulevard Piet Klerkx in Waalwijk, wordt ook de woonboulevard Morres Meubelen in Hulst gerestyled. Van ontwerp tot en met oplevering zijn wij betrokken bij deze renovatie.

Start bouwwerkzaamheden

De verbouwing van woonoutlet ‘Depot Zeven’ is deze maand gestart en in het najaar volgt de verbouwing van woonwarenhuis ‘Morres Wonen’, waarvoor de planvoorbereidingen in volle gang zijn. Langs de beide panden aan de voorzijde wordt bovendien een geheel nieuw parkeerterrein ingericht dat qua ontwerp en materiaalgebruik aansluit bij de gebouwen, om zodoende een samenhangend geheel te krijgen.

Materiaalgebruik en vormgeving

Het materiaalgebruik voor Morres Wonen is strak en doelmatig ingezet met accenten in de vormgeving van het gebouw. Daarbij blijft de chique uitstraling gewaarborgd. Voor woonoutlet Depot Zeven is gekozen voor een minder uitbundige vormgeving en materialisering, zodat het gebouw de uitstraling geeft aan wat het in zich heeft aan winkelformules.

Geopend tijdens bouwwerkzaamheden

Tijdens de verbouwing van beide panden blijven de winkels geopend voor het publiek. Naar verwachting kan de vernieuwde boulevard en het parkeerterrein in het eerste kwartaal van 2019, met de viering van het 110-jarig bestaan van Morres, in gebruik worden genomen.

Meer over de renovatie van Morres Meubelen Hulst vindt u op de projectpagina ‘Renovatie Morres Meubelen Hulst’.