Vanderlande Academy

Vanderlande academy

Vanderlande Academy

Vanderlande bouwt verder aan haar campus in Veghel. In 2014, voorafgaand aan het ontwerp voor het hoofdkantoor, hebben we met Vanderlande en Phidias ook een visie op de campus als geheel ontwikkeld. Een nieuwe hoofdtoegang tot de campus is daar onderdeel van. De nieuwbouw van de Vanderlande Academy gaat deze campusentree markeren. Daarvoor komt onderin dit gebouw onder andere een portiersloge.

In het nieuwe gebouw komen verder zowel werkplekken als een divers scala aan instructieruimten. Hier zullen zowel medewerkers van Vanderlande, als externen welke met Vanderlande producten te maken krijgen, cursussen en trainingen krijgen. Onderin het gebouw zal het voornamelijk gaan om praktijktrainingen op installaties, zoals deze wereldwijd worden toegepast. Hoger in het vier bouwlagen tellende gebouw ligt de focus op de theorie en zullen onder andere user manuals worden ontwikkeld.

Bouwteam Vanderlande Academy

Door een prima samenwerkend bouwteam is het ontwerp tot stand gekomen. Afgestemd op diens functie, passend binnen het gestelde budget en een relatie vormend met het nieuwe hoofdkantoor. Samen met Van der Horst Aannemers werken wij nu aan de uitvoeringsstukken, om zo tijdens de bouw van de Vanderlande Academy weer alles zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.

Benieuwd naar wat onze ervaringen in een bouwteam en onze integrale aanpak van plannen als Vanderlande, aan voordelen voor uw plannen kunnen betekenen? Lees hier de ervaringen van Vanderlande CFO Herman Molenaar of neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0413-366711 of info@leendersarchitecten.nl.