Veghels Buiten Erf 2510 in de verkoop

Veghels Buiten Erf 2510 situatie 21 september 2017

Het nieuwbouwplan Veghels Buiten Erf 2510 is een nieuwe wijk welke vormgegeven is volgens het beeldkwaliteitsplan Veghels Buiten. Dit erf is gelegen in het zuidelijke deel van Veghels Buiten, uitkijkend over de landerijen tussen de straten Havelt en De Eeuwsels. Midden in het buitengebied en toch lekker dicht bij de voorzieningen van Veghel.

Verschillende types

Het plan Erf 2510 bestaat uit een erf met maar liefst 20 erfwoningen in verschillende types. Alle types zijn qua stijl op elkaar afgestemd voor een passende uitstraling. Onder de types die er gerealiseerd gaan worden zitten drie stuks zeer grote 2-onder-1 kapwoningen met een rieten kap. Twee stuks 3-onder-1 kapwoningen met een vlakke pan. En nog eens twee blokken met 4 in een rijwoningen.
Op de locatie is ook nog een vrije kavel voor een particuliere woning die qua stijl zal moeten passen bij de erfwoningen.

Veghels Buiten Erf 2510 - 2onder1kap Veghels Buiten Erf 2510 - rijwoningen

Voor elke levensfase en prijsklasse

Voor elke levensfase en prijsklasse is er een woning type bedacht. Alle woningen zijn gesitueerd op ruime kavels met mooie breedtes, met de voorzijde gericht op het erf. Aan de achterzijde biedt dat prachtige uitzichten op het fantastische buitengebied.
De materialisatie is puur en passend voor een woning in het buitengebied. We hebben met het plan Erf 2510 de sfeer van vroeger in een modern jasje vormgeven. Klassiek maar toch eigentijds.

Interesse in Erf 2510 of Veghels Buiten?

De woningen van Erf 2510 (Ploegerserf) zijn in de markt gezet. Inschrijven kan via B&L Makelaars en de website www.aanbiedplaats.nl/ploeg. Is uw interesse voor dit plan gewekt? Neem dan in eerste instantie contact op met de makelaar of vul het contactformulier in op bovengenoemde website.
Als u meer wilt weten over wat wij in plan Veghels Buiten hebben gerealiseerd, neem dan contact met ons op via 0413-366711 of info@leendersarchitecten.nl. Onze architecten wisselen graag met u van gedachte over wat er allemaal voor u mogelijk kan zijn.Veghels Buiten Erf 2510

bekijk hier ons overzicht met andere voorbeelden in Veghels Buiten