Vr-experience in trek tijdens ladies night scholieren

Vr-experience tijdens ladies night 27 maart 2018

Veel meiden van het Zwijsen College en het Fioretti College uit Veghel kwamen donderdag af op de speciale ladies night, waar zij kennis konden maken met beroepen en bedrijven in de technische sector.

Oriëntatie en speeddates

Tijdens deze avond, die georganiseerd werd bij Vanderlande, konden alle meiden vanaf het tweede leerjaar zich, samen met hun moeder of tante, oriënteren op de bedrijven- en opleidingenmarkt en speeddaten met vrouwelijke rolmodellen uit de techniek.

Beleving door vr-experience

Ook Leenders Architecten & Ingenieurs was vertegenwoordigd tijdens deze ladies night. In de stand konden de leerlingen kennismaken met ons bureau en ontwerpen ‘beleven’ door middel van onze virtual reality experience, waaronder ook het kantoorgebouw van Vanderlande.
“Wat gaaf om zo in het ontwerp rond te lopen! Hier zijn we net in het echt ook geweest!” zei een van de deelnemers enthousiast. Voor veel meiden werd duidelijk dat de technische sector veel breder is dan gedacht en veel interessante aspecten kent. “Ik ga me hier zeker verder in verdiepen!” was een van de reacties.